Om UngTerapi

UngTerapi er et fællesskab af unge psykologer, som elsker at hjælpe andre unge!

 

Psykologhuset UngTerapi

Vi er baseret på tre principper:

Specialiseret i unge

Vi arbejder kun med unge! Fordi vi fokuserer på at hjælpe unge, har vi en dyb indsigt i, hvad det vil sige at være ung i dag. Perioden mellem 15-30 år er særligt vigtig, fordi det er der, hvor ens identitet dannes. Og så er unge bare vildt seje at hjælpe!

Ung til Ung

Vi er selv unge! Derfor forstår vi de store valg, du skal til at træffe. Vi gør meget ud af at det er uformelt og i øjenhøjde. Og så er det simpelthen bare nemmere at få en god kemi sammen, når vi også er unge og friske ligesom dig!

Ungdomsvenlige priser

Det kan være dyrt at gå til psykolog. Vi har gjort hvad vi kan for at få priserne så langt ned som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker at så mange unge som muligt får adgang til psykologhjælp på et højt fagligt niveau.

  • UngTerapi

    “Forløbet har været rigtig givende, det er nede på jorden og det at vi er jævnaldrende gør, at dialogen er let, flydende og i øjenhøjde. Man får det man kommer for.”

  • UngTerapi

    “Jeg har fået det bedre i skolen og jeg er kommet i gang med sport igen. Jeg føler jeg har fået hjælp til mine problemer”

  • UngTerapi

    “Forløbet har været rigtig godt, og det er rart at være i kontakt med en psykolog på sin egen alder. Forløbet har virket meget mere personligt, end hvad jeg tidligere har oplevet. Jeg ville bestemt anbefale UngTerapi til andre unge, fordi det har været en meget behagelig og givende oplevelser – og fordi det helt simpelt er muligt, når man kun har en S.U.”

UngTerapis hoveddør

Trappeopgangen ved psykologhuset UngTerapi